IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво мислят мъжете за женското окосмяване в интимните зони

13 февруари 2015 16 01

Колкото по-малко, толкова по-добре

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Едва ли някой мъж директно ще коментира окосмяването ви на юг от пъпа, но ново изследване показва, че господата масово предпочитат да усещат гладка кожа между краката ви.

Анкетата, в която са взели участие 1110 мъже и жени на възраст между 18 и 26 години, разкрива как съвременните млади хора „оформят“ интимните си части и предпочитанията им за визията на тези на техните партньори.

От резултатите става ясно, че по-голямата част от двата пола предпочита оскъдно окосмяване. 95 % от запитаните признават, че са „подстригвали“ или премахнали напълно космите в интимната зона през последните 4 седмици. И мъжете, и жените са категорични, че се заемат с прическата отдолу, когато очакват да получат орални ласки.

60 % от мъжете са категорични, че предпочитат партньорките им да нямат никакви косми под бикините си, останалата част няма против тънки ивици или друго оформление в къса дължина на малка площ от кожата.

Жените се разделят на 4 типа: привърженички на „голия пенис“, предпочитащи господа с малко косми, подстригани или такива, на които им е все тая дали партньорът им е космат или не.

Водещият експерт на изследването д-р Скот Бътлър от колежа в Джорджия, твърди, че основната причина за премахването на окосмяването в интимната зона не трябва да е от суета и желание другия да те хареса, а избор за личен комфорт и удовлетворение. Повечето от жените, които е интервюирал, сами споделили, че махат всичките си косми, защото така се чувстват по-чисти и изпитват по-голямо удоволствие от секса.

Изследването е публикувано в Journal of Sexual Medicine.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

( преди 9 години )
Жената трябва да е гладка и нежна а мъжа космат , по-естествен и груб.Това се нарича полов диморфизъм и е характерен за много животни и хората.Дори и от позициите на оралния секс на една жена нищо не пречи мъжкото окосмяване докато за повечето мъже едва ли е удоволствие да им се навират косми в устата а да не говорим как окосмяването упорито задържа не дотам приятни миризми въпреки хигиената и всевъзможните продукти на козметиката .Подчертаната грижа за тази зона рязко издига една жена на по-високо ниво от тези които просто смятат ,че са си свършили работата като са се измили добре и напръскали с нещо .Днес отдавна тази зона не е ,,онова скритото дето не трябва много да се показва" а обект на особено внимание и разбира се трябва да изглежда добре .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар