Автомобилът се явява средство за самоизразяване на мъжете. Фокус цитира електронното издание Passion.ru, което се опитва да определи сексуалния темперамент на вашия партньор по марката на колата, нейния цвят и стил на управление.
Първи финландците са потърсили връзката между поведението в леглото и зад волана. Те установили, че сядайки зад волана, силният пол издава всичко за себе си и най-вече - своя сексуален потенциал.
За начало, обърнете внимание на автомобила. Мощният автомобил, включитeлно джип, говори за това, че на този мъж му е необходимо всичко най-добро: не само вещи, а и емоции. Такъв мъж не обича мимолетни връзки и сексът с първата срещната едва ли го устройва. Той никога не пропуска любовните ласки, но и никога не е постигнал пълното морално и физическо удовлетворение.
Модният, съвременен автомобил, издава амбициите на поклонника. Мъже, които предпочитат такива автомобили, се стараят във всичко да бъдат най-добрите. Те не се притесняват да се рекламират сами, и това не е страшно, тъй като сексуалните възможности у тези мъже в повечето случаи действително заслужават похвала. А любовта им към експеримента, включително в интимните отношения, гарантира разнообразие.
Има само едно "но" - понякога точно тези мъже остават самотни и удовлетворявайки своите "амбиции" се носят към нова и нова любов.