Какво говори мъжкото бельо за притежателя му?

Мъжкото атлетично бельо е любимо на мъжете с добре изваяна фигура
12 фев 2014 22:29, Михаела Лазарова
5
Какво говори мъжкото бельо за притежателя му?
Снимка: Reuters

Бельото, което един мъж избира, може да ви каже много за личността му. Също както женското бельо е в състояние да възбуди мъжете до полуда или да ги накара да се обърнат на другата страна, така за много жени изборът на боксерки, бели слипове или стегнато спортно бельо може да ги накара или да побягнат презглава, или да се захванат сериозно с човека, чието бельо проучват.

Боксерките са познати още от времето на нашите дядовци и прадядовци. С тази разлика, че едно време са били по-дълги. Но много мъже избират този модел бельо и днес. Дори според продажбите то е най-актуалното и най-купуваното заради удобството, което създава. 

Съществуват много разнообразни модели, разцветки и дизайн. Мъжът, който избира този тип бельо, най-вероятно е много активен, смесица от консервативен и приключенски тип. Боксерките са меки, удобни, създават комфорт. Подходящи са както за бизнес облекло, така и за ежедневието.

Слиповете също са много популярни, но може би не толкова, колкото боксерките. Те са по-стегнати от тях. Мъжете, които избират слипове, са притежатели на здраво и силно мъжко его. Слиповете са предпочитани още от джентълмени ласкатели, които са способни в леглото, както и от спортни натури, които се гордеят с тялото си.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: модамъжебельо
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
20
 
! Отговори
guza преди 10 години
Я ода без ***.. Скъсах ги на трактора
3
1
 
20
 
! Отговори
калин преди 10 години
Жълтото отпред кафявото отзад
2
9
 
11
 
! Отговори
мЪж преди 10 години
Какво говори мЪжкото бельо...Зависи колко е мръсно, дали има само палава бледа точка или самонадеяна едра запетая.Един истински мъж винаги оставя категорични следи след себе си,дори и на гащите,само гейовете ползват тоалетна хартия.
1
6
 
20
 
! Отговори
Тръба преди 10 години
Бельо не нося от години. Голям ми е и разни ризници ограничават ядрената ми плодовитост. Много обичам, когато съм за риба лятото, да ми се вее тъшака на морският бриз...