IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нещата, с които жените плашат мъжете почти до смърт

25 декември 2013 11 30

Вижте с какъв тип поведение можете да накарате новото си гадже да избяга през глава

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Има много жени, които се оплакват, че не разбират силния пол, колкото и да се опитват. Един от въпросите, който често вълнува дамите, е с какво точно отблъскват мъжете и защо не могат да изградят дълга, сериозна връзка с нито едно от гаджетата си.

Част от тези жени не разбират защо всеки път, само след няколко срещи, мъжът спира да им се обажда и изчезва безследно от живота им.

Затова ви представяме няколко вида женско поведение, които могат искрено да изплашат мъжа и да му послужат за аларма да се оттегли възможно най-бързо. Спрете да правите тези грешки в общуването си с другия пол и ще видите, че ще успеете да задълбочите следващата си връзка. А ето и 6-те най-често срещани неща, с които жените плашат мъжете почти до смърт:

1. Разговори за бившия

Бившите гаджета са тема, която трябва да запазите за приятелките си. Няма мъж, който да желае да бъде детайлно информиран за отношенията ви с предишното ви гадже, както и за причината за раздялата ви. Освен това в подобни разкази можете да се увлечете толкова много, че да издадете без да искате някои свои неприятни черти от характера. Например да разкриете как сте проверявали телефона на кръшкача, как сте го хващали в крачка и какви точно скандали сте му вдигали. Настоящият ви приятел определено ще се стресне от подобни истории, така че по-добре му ги спестете, дори да се гордеете с някои от тях.

2. Планове за забременяване

Напълно логично и нормално е една жена да поиска деца в даден момент, но това не е тема за началото на която и да е връзка. За мъжете бащинството е деликатна тема, на която те се решават, когато се почувстват готови. Самата мисъл, че можете да ги изненадате с положителен тест за бременност, докато още не са сигурни в чувствата си към вас, може да ги накара да побягнат през глава. Освен това се усеща нотка на отчаяние, когато тази тема се засегне твърде рано в една връзка. Дори да мислите за бебета, запазете го за себе си, поне през първите 7-8 месеца.

3. Желание да го запознаете с родителите си

Официалната среща на гаджето с родителите ви е важна и сериозна стъпка, към която трябва да прибегнете, едва след като отношенията ви са станали сериозни. За мъжа подобна среща означава, че вие декларирате пред майка си и баща си „Ние с него сме двойка!“. Това е ранна стъпка, ако излизате с мъжа едва от няколко седмици. Не прибързвайте да го запознавате с родителите си, ако не искате да изглеждате в неговите очи, отчаяна в идеята да си хванете сериозен приятел.

4. Опит да го контролирате

Някои жени искат да се намесят във всяка една ситуация и да вземат контрола над нея в свои ръце. Това поведение отблъсква момчетата. Не се опитвайте да избирате дрехите на гаджето си, да му казвате какво да яде, как точно да спортува, къде да си намери работа и т. н. Приемете мъжа такъв, какъвто е и не се опитвайте да го променяте още от самото начало на връзката ви.

5. На третата среща си сменяте статуса във Facebook на „обвързана“

Три-четири срещи не са достатъчни, за да се представите пред света като двойка. Ако побързате да се изфукате пред приятелите си във Facebook с това, че вече сте „обвързана“, по-скоро можете да пропукате крехката връзка с новия си приятел. По-добре се насладете на старта на този свой роман и оставете публичните заявки за по-напред във времето.

6. Споделяте сексуалната си история

Миналите секс преживявания са деликатна тема и често са неудобен разговор дори между двойки с дългосрочни отношения. Представете си колко странно би било да разкажете сексуалната си история на новото си гадже след няколко срещи! Абсолютно задължително е в някакъв момент да засегнете тази тема, но по-внимателно, без интимни подробности за сексуалните ви подвизи с други мъже. Същото важи и за броя на сексуалните ви партньори – не споделяйте каквито и да е цифри.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари