Ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Въпроси, които никога не трябва да задавате на мъжете

Въпроси, които никога не трябва да задавате на мъжете

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
Скандал

Поради вродената си чувствителност и нетърпеливост жените винаги искат да са сигурни в чувствата на своята половинка. А какъв по-добър начин това да станe от ясно формулиран въпрос, на който да бъде даден искрен отговор. Ако си мислите, че това е начинът, то вие напълно грешите.

Мъжката психология е много по-различна от женската и подобен подход може да доведе до твърде грешни резултати. А щом задавате подобни кардинални въпроси, то това е признак на несигурност.

В този случай може би е добре да не знаете отговора им. Ето кои са въпросите, които в никакъв случай не трябва да задавате на половинката си:

Обичаш ли ме? - подобен въпрос е особен начин на притискане. Мъжът до вас се принуждава да каже Да, дори и да не го е почувствал все още. Оставете го сам да го направи.

Липсвам ли ти? - по начало въпросът е доста глупав. На първо място, разбира се, че му липсвате. А дори да не е така, той няма как да ви каже Не, не ми липсваш. Имайте предвид, че ако наистина липсвате на някого, той ще намери време за вас всеки ден или всяка седмица.

Изневеряваш ли ми? - за да поставите такъв въпрос, то значи има причина. Той, от своя страна, ще доведе до редица други и в крайна сметка - до смут в иначе перфектните ви взаимоотношения. Ако сте сигурни, че ви е изневерил, е най-добре да поставите въпроса директно - С коя беше? . Ако обаче не сте, подобен род въпроси може да постави под въпрос най-важното в една връзка – доверието.

Любов

Да ревнувам ли? - дори и да ревнувайте, гледайте да го правите възможно най-прикрито. Ревността е знак за несигурност. Имайте предвид, че ако той искаше да е с някоя друга, то несъмнено щеше да е така. Фактът, че ви е избрал, говори достатъчно. Всеки мъж се нуждае от силна и уверена жена до себе си, затова не си хабете нервите за другите жени.

Мислиш ли, че съм дебела? - това е може би най-омразният въпрос за мъжете. Различните жени го формулират различно, в зависимост от коя част от тялото си се интересуват: Дълга ли ми е косата? , Харесва ли ти новият ми маникюр? и т.н., което в крайна сметка винаги поставя мъжа в неудобно положение.

Ако той реши да е мил и отговори така, както на теб ти харесва, най-вероятно ще е обвинен в лъжа. Ако ли реши да е искрен и да каже истината, най-много да те разстрои. Тогава защо питаш?

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
52
45
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Аз
Аз
12.04.2014 13:43
Да ви оставим да си ветреете байрака ли? Пак поредната простотия написана от мъж, който май си търси оправдание за поведението!
4
5
Психоаналитик
Психоаналитик
15.10.2015 22:36
Ми ше ни оставите много ясно, като не ти изнася, хвани си мъж и го затвори в стъкленица, иначе не лай толкова глупости, ше веем ние пхахаха
2
0
Той
Той
19.04.2015 16:24
Че ние да сме сме ваша собственост, подчинени или домашни любимци, че да ни "оставяте да си ветреем байрака" ??? С подобно отношение към мъжете, не знам какъв мухльо трябва да ви търпи!
3
0