IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-мъжкарските коли на пазара

Топ 10 на най-предпочитаните от мъжете коли

Най-мъжкарските коли на пазара

Най-мъжкарските коли на пазара
Миналата седмица ви представихме най-женските коли на пазара, с уговорката, че типично женски коли няма. Със същата уговорка, сега ви представяме и топ 10 най-мъжките коли. Класацията е на Inside Line, като е направена на база данните от статистиката за продажбите на нови автомобили в САЩ през 2011 година.

На първо място е италианската красавица Ferrari 458 Italia, при която цели 95.3% от всички клиенти са били мъже. Втори в класация е дрифт машината BMW 1 Series M Coupe (92.2%), а трети - Audi R8 (91.4%). В челната петица влизат Mercedes-Benz SLS AMG и още една кола на Скудерията - Ferrari California.

Топ 10 най-мъжкарските коли на пазара в САЩ вижте в галерията със снимки.

0 от 500
  • #19
    6 rate up comment 4 rate down comment
    защо ( преди 12 години )
    и защо не би си купил?Когато в България са се сглобявали качествени и модерни за времето си коли, в Румъния,Турция и Сърбия са си сглобявали само каруци по селата..днес купуваме остарелите технологии на Рено,сглобени в Румъния, Турски Тойоти,нямащи нищо общо с качеството на марката отпреди 10-20 години и Фиати от Крагуевац, които дори и Сърбите не признават за коли.Това е следствие на факта,че не уважаваме родното.Ако Германците бяха като нас нямаше да има Мерцедес,БМВ,Порше и Фолксваген, нали.
  • #18
    7 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Българска кола не бих си купил.
  • #17
    10 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    комплексарско е да дадеш 15000 за 8 годишно Ауди,което тепърва започва да показва магариите си(всички знаем ,че поддръжка на Ауди е по-скъпа от тази на Мерцедес и БМВ), докато за същите пари можеш да си вземеш нова градска кола,сглобена в БГ с 5 години гаранция...това е логично за всеки западноевропеец, но за Българина е важен "престижът"...как да стигнем стандарта на Европейците,като мислим като анадолци???
  • #16
    8 rate up comment 2 rate down comment
    БГ вариант ( преди 12 години )
    ето и една, която не е мъжка:мрц СЛК200 '97- за пишман-мутреси от Люлин.
  • #15
    8 rate up comment 2 rate down comment
    БГ вариант ( преди 12 години )
    прав си,чудех се кое Ауди да напиша, те всички са комплексарски.За 5-цата съм съгласен с теб,че е добра кола, на мен също много ми допадаше, но е вече 15 годишен модел..и това и е комплексарското- да се правиш на баровец с кола за 5 бона...ще допълня класацията,да не си помислиш,че съм фен на Ауди.6.А-3 1.9тди'98(най-бързата нафтова печка)7.Хюндай купе (ферари за 3 бона)8.Алфа 156 '97 (за болни алфисти с бащи автомонтьори)9.Мерц ЦЛК '98 (стил,лукс,елегантност само за 5 бона)10.Ауди А6 '95
  • #14
    5 rate up comment 4 rate down comment
    ( преди 12 години )
    до "БГ вариант":Изпуснал си няколко модела на Ауди. А БМВ 525д не виждам кое му е комплексарското. Няма нищо лошо в това да караш голяма кола. Ако не си имал, не знаеш предимствата. Комплексарско е да се насочваш към определени марки и модели и да парадираш с тях или с възможностите им.
  • #13
    28 rate up comment 6 rate down comment
    БГ вариант ( преди 12 години )
    ето я и класацията "най-комплексарски автомобил в БГ"):1.БМВ 320д '1999 ("новия модел")2.БМВ 318и '94 (почти класика)3.Голф 4 '98 (бъдещето на Перник)4.БМВ 525д '97 (за големи мъже)5.Голф 2 '90 (класиката)
  • #12
    10 rate up comment 1 rate down comment
    фон Браун ( преди 12 години )
    Глупав сайт! На всяка снимка зарежда всичко на ново. От "инвестора" дори не влизат тука. От *** - ГЛОК направихме и това е.
  • #11
    12 rate up comment 2 rate down comment
    Volanadjia ( преди 12 години )
    Не, че нещо, ама колата не трябва да определя мъж ли си или не. Поне моето мнение е, че може да си мъж на място и да караш нещо малко и да си разглезен комплексиран пръдльо в кола за адски много пари. Това с мъжествеността не се доказва на пътя или поне не би трябвало...
  • #10
    14 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    първо вече никой не чете списания просто щото интернет ДАВА ДОБЪР И РЕАЛЕН ПОГЛЕД НА НЕЩАТА:))) Хахаха, списания се четат, много по-хубави са от тези смотани сайтове като този, там няма коментари на ***. А и интернет не дава никакъв реален поглед на нещата - всеки си хвали неговото, а повечето ревюта са или фалшиви (съчинения по картинка) или в стил "от моето по-хубаво няма".