IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жените, за които мъжете не искат да се женят

31 октомври 2013 12 00

Вижте дали не сте някоя от тези 9 типа жени

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Всяка жена мечтае да срещне идеалния мъж от мечтите си и да се омъжи за него. Лошото е, че някои жени имат качества, които по-скоро биха прогонили мъжа, отколкото да го накарат да купи годежен пръстен и да направи предложение за брак. Ето защо, ако сте в търсене на въпросния г-н Перфектен, то вижте кои ваши черти могат да го отблъснат и да ви лишат от възможността да се видите облечена в булчинска рокля.

Ето осем типа жени, за които мъжете не искат да се женят, поне според професионалната сватовница Саманта Даниелс.

1. Г-ца „Ревност“

След като говорим за типа на жените, за които мъжете не искат да се женят, то със сигурност трябва да включим този много популярен вид дама. Тя винаги е много недоверчива и подозрителна към партньора си – следи го, проверява го, подлага го на кръстосани разпити, цупи му се и т. н. Дори да е била наранявана в миналото, това не е достатъчно извинение, за да подлага на тормоз настоящия мъж в живота си. Тази жена трудно ще задържи мъж в живота си, защото никой не иска да бъде преследван за чужди престъпления.

2. Г-ца „Шефка“

Контролиращите, амбициозни жени са на мода в съвременното общество, но въпреки това не се котират високо между мъжкото съсловие. Мъжете обичат когато жената знае какво иска от живота и има мнение по повечето въпроси, но никой не иска да се чувства като в гимназията, а в ролята на строгата учителка да е собствената му приятелка.

3. Г-ца „Нямам планове“

Това определено е един от типажите жени, за които мъжете трудно се женят. Въпреки че отначало мъжът ще бъде поласкан от това, че жената му посвещава цялото си внимание и време, в дългосрочен план той ще се почувства задушен от нея. Мъжете обичат жени, които знаят какво искат от живота си и имат лични цели и амбиции (отвъд тези да се омъжат, да родят деца и да се превърнат в домакини). Затова дамите не трябва да пренебрегват себе си и мечтите си, дори в името на любовта!

4. Г-ца „Едипов комплекс“

Експертите казват, че жените, които излизат с доста по-възрастни мъже, дълбоко в себе си всъщност търсят фигурата на баща в своя партньор. Може би в началото даден мъж ще бъде впечатлен от това, че по-младата жена го намира за привлекателен, но след известно време той ще разбере, че тя е с него, защото търси закрилата, която не е получила от баща си.

5. Г-ца „Освиенцим“

Типа жени, които са нон стоп на диети, са често срещани в днешно време. Но никой мъж не иска да има за съпруга жена, която никога не яде (а вероятно и не готви). Това не е здравословно поведение и в дългосрочен план може да доведе до сериозни последици. Мъжът оценява външния вид на жената, но преди всичко иска да сподели живота си с дама, която умее да се радва на удоволствията в живота.

6. Г-ца „Искам да те променя“

Това е друга често срещана грешка, която повечето жени са изкушени да правят спрямо половинките си. Много от тях се опитват да променят партньора си, така че той да отговаря по-точно на техните нужди и желания. Имайте предвид, че повечето мъже намират този тип жена за непривлекателна и едва ли ще останат във връзка с нея прекалено дълго.

7. Г-ца „Клю-клю“

Мъжете мразят клюкарките. Те не искат да слушат как половинката им непрекъснато обсъжда другите хора и техните проблеми. Мъжете се плашат, че тези жени рано или късно ще започнат да говорят и по техен адрес и то зад гърба им.

8. Г-ца „Сравнение“

Повечето мъже са склонни да избягват този тип жена, защото тя постоянно е загрижена за това да бъде в крак с всички останали. Тя отчаяно се нуждае да знае, че е поне толкова добра, толкова красива, толкова умна и дори толкова заможна, колкото хората (най-вече приятелките ѝ), с които се сравнява. Нейното поведение и нейните вярвания упражняват натиск върху партньора ѝ, а той в крайна сметка трудно може да задоволи всичките ѝ изисквания. Мъжете искат жена, която оценява това, което има, а не такава, която непрекъснато ламти за повече и повече и все е недоволна.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

KRAVOOoo_ ( преди 10 години )
KRAVOooo ( преди 10 години )
Men ( преди 10 години )
Жената трябва да е луда, за да иска да се жени...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
ha ( преди 10 години )