Комплиментите, които мъжете мразят

Не се престаравайте
Обновена: 2 фев 2014 16:50 | 2 фев 2014 16:50, Мария Дуковска
13
Комплиментите, които мъжете мразят
Снимка: Outnow.ch

Може би си мислите, че винаги, когато правите комплимент на мъжа си или партньора си, той е доволен да го чуе. Не е съвсем така. За да предизвикате гордост у мъжа и да повдигнете самочувствието му, е необходимо комплиментът да бъде изразен в точно определен момент, а не да му кажете колко е сладък, докато поправя счупената чешма.

Ето някои от най-дразнещите комплименти, които мъжете не понасят!

Толкова е хубаво, че искаш да ми помогнеш с чистенето, но ще се справя по-добре сама.“

Макар че е хубаво задълженията вкъщи да се разпределят, някои неща си остават женска работа. Понякога просто жените не са доволни от чистенето на мъжете – или все нещо остава мръсно, или са много бавни. Затова мъжете често чуват тази реплика.

"Впечатлена съм, че разбираш и от водопроводи!“

Изобщо не е секси, когато се правите на изненадани от невероятните способности на мъжа ви. Мъжете никога не искат да чуват очевидното. За тях поправянето на повредени неща от бита не е нещо невероятно, по-скоро ако не могат да се справят, би им било обидно.

Аз простирам прането по този начин, но благодаря, че се стараеш.“

Мъжете мразят ненужния, според тях, перфекционизъм на жените спрямо домакинската работа. За тях това са излишни условности, за които не си заслужава да се отделя внимание, камо ли да има правила за сгъване на дрехи.

Толкова си сладък!“

Никой мъж не би се зарадвал да го включите в една категория с бебета и кученца. Мъжкарите не искат да са сладки, а именно мъжествени и силни. С такива възклицания само убивате самочувствието им.

Останалите може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: мъжеженикомплимент
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сравнението с други мъже и даването за пример на други е най-грубия опит за манипулация, който моментално ме изстрелва извън орбитата на такава жена. Някъде четох израза "Всяко морално падение започва с мисълта "А виж как живеят другите"
6
6
 
6
 
! Отговори
Сандо преди 10 години
това е превод, наша Пена не прави комплименти от ния моеже да се чуе:- вдигни си чорапите бе прасе такова- ти що не се събуваш пред вратата, няма само с парцала след теб да ходя- само при мама може да не си вдигаш чинията- веднага ставай и заминавай на работа- в кухнята е паданаал бомба, кога ще се погрижеш (в превод означава хладилника искам да се смени)- виж еди кой си, не само е учтив с жена си ама се гирижи и за всичко
5
1
 
18
 
! Отговори
Духовска преди 10 години
Впечатлена съм от коментaр N=3
4
2
 
14
 
! Отговори
jan преди 10 години
До Мъжили ""Впечатлена съм, че разбираш и от два цола тръби!
3
4
 
34
 
! Отговори
Мъж преди 10 години
Няма да се обидя от, "Имаш голям и работлив к/р..
2
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тази статия е абсолютно ***!
1
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
" Толкова си сладък! "Е чак пък да се обидя ??