IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Типовете жени, които вгорчават живота на мъжа

23 ноември 2013 12 00

Казват, че намирането на подходящ мъж е трудно, а може би същото важи и за подходяща приятелка

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Страхотното гадже може да накара всеки мъж да се чувства така, сякаш лети в облаците. От друга страна – лошата приятелка със сигурност може да вгорчи живота на всеки представител на мъжкия пол. До голяма степен съвместимостта между двама души играе важна роля в положителното развитие на техните отношения. Почти винаги обаче отнема много време на един човек да се промени по начина, по който партньорът му желае. А понякога той просто не подлежи на промяна.

Има някои типове жени, които определено трудно биха се трансформирали. Техните черти и действия могат да направят всяка една връзка ад за мъжа. Понякога дамите дори не осъзнават, че действат по начин, който не се харесва на срещуположния пол и който в много случаи би бил отблъскващ.

Ето и кои са типовете жени, които са способни да вгорчат живота на всеки един мъж:

1. Приятелката, която „прилепва“. Когато гаджето ви е пристрастено към вас и наистина ви обича, най-вероятно ще иска да прекарва всеки удобен момент във вашата компания. Понякога обаче това може да бъде прекалено и много досадно. В един момент вие ще загубите интерес към нея, защото няма да я виждате като самостоятелен индивид, ще започне да ви дразни и ще искате час по-скоро да изчезне от живота ви.

2. Приятелката, която иска да е център на живота ви. Тя има собственическо чувство над вас и го развива все повече с течение на времето. Този тип жена иска да бъде центърът във вашия живот, както и желае да получава цялото ваше внимание. По тази причина тя се дразни, дори когато излизате със свои приятели. Чувства се много несигурна, когато разговаряте с друга жена, затова не е изключено да направи някоя сцена.

3. Приятелката използвачка. Тя ви вижда само като средство да направи живота си по-хубав. Може би вие ще ѝ осигурите нужните познанства за нова работа? Или пък обичате да ѝ правите скъпи подаръци? Не се учудвайте, че някой ви възприема по този начин, защото светът направи много жени материални. В началото този тип жена ще се държи страхотно, но малко след това ще усетите, че тя се интересува от много други неща, освен да прекарвате романтични вечери насаме. Ако видите, че започва да ви игнорира, най-вероятно е получила това, което желае.


4. Приятелката, която никога не се извинява. Тя може да се извини на шега за нещо дребно, но никога няма да признае вината си за наистина съществени неща. Това е признак на егоизъм и дори жената да изглежда наистина чудесна, в един момент нейното поведение ще започне да ви тежи. Представете си какво би било всеки път, когато се карате, вие да бъдете човекът, който моли за прошка – дори реално да нямате вина.

5. Приятелката мрънкало. Този вид жена никога не е доволна от живота. Винаги има за какво да се оплаква – работа, приятели, лош живот. Често изпада в депресии, което несъмнено се отразява и на вас. Ако приятелката ви обича да мрънка, това означава, че винаги ще сте заобиколени от негативно влияние. След време ще започнете да се чувствате психически изтощени и уморени.

6. Объркана приятелка. Тя никога не е наясно с това какво точно иска. Когато вземе някакво решение, например, продължава да бъде несигурна в него. Този вид жена никога не е много наясно със себе си, което означава, че тя е по-податлива към изневери. Това е така, защото може би вижда връзката ви като решение, в което не е абсолютно сигурна.

7. Приятелката, която доминира и изисква. Тя е от вида жени, които имат очаквания и изисквания през цялото време. Тя е маниак на тема контрол и винаги иска нещо, което няма. Този тип жени са властни и очакват от вас да бъдете на тяхно разположение през цялото време. Дори вие да се опитвате да се грижите за нея, едва ли някога ще ѝ бъде достатъчно.

8. Ревнивата приятелка. За нея всеки разговор с друга жена е проблем. Дори продавачката в магазина. В началото може да ви се струва примамлива идеята някоя готина мадама да показва ревност към вас, но много скоро ще започнете да съжалявате, че сте допуснали нещата до това положение.

9. Приятелката скандалджийка. Става страшно, когато тя се ядоса. Лицето ѝ почервенява от гняв и започва да крещи, сякаш иначе никой не я чува. Този тип жена като нищо може да ви зашлеви някой шамар и да направи сцена дори на публично място. Трябва да имате железни нерви, за да изтърпите подобно нещо.

10. Приятелката „мъченик“. Обикновено тя прибягва до емоционален шантаж, за да ви манипулира. Тя може да бъде много сладка и мила, но използва всички начини да постигне това, което иска. Често може да чуете реплики от сорта на „Толкова много направих за теб...“ или „След всичко, което преживяхме заедно...“.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Blue ( преди 10 години )
Хмм, странно, сайтът не ми дава да си напиша целия коментар и ми го реже. За това звучи половинчато и няма много смисъл...дали на някой не му е неудобно това, което казвам? :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Blue ( преди 10 години )
Blue ( преди 10 години )
А най-кофтито е, че мъжете не осъзнавате, че всеки един от описаните по-горе модели на поведение, е предизвикан именно от вас, самите. НЯМА шанс когато се държите добре с една жена, обръщате
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Blue ( преди 10 години )
До korona: :D:D:DДа не е да не знае какво иска, ама и да не изисква. Познай кой не знае какво иска - мъжете или жените? :D
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
korona ( преди 10 години )
pulni gluposti sa pisani,ako jenata se oplakva to shte ima prichina,kato naprimer marzelivo gadje koeto ne raboti i si namira izvineniq zashto ne si namira rabota veche 3ta godina!Da mi se raskarate s taq glupava statiq!!!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
hm ( преди 10 години )