IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Две трети от британките преобразяват мъжа си като Бекъм

2 ноември 2013 07 00

Те се срамуват от визията на партньорите си

Дейвид Бекъм, Снимка: Reuters

Дейвид Бекъм, Снимка: Reuters

Казват, че жените обичат промените. Когато се влюбят, те често забравят в кого точно се влюбват и постепенно моделират половинките си не само емоционално, но и физически. И тъй като всяка дама си има своя идол, тя се опитва да приближи своя любим до него.

Е, британките определено боготворят Дейвид Бекъм и ново изследване го доказва. Две трети от тях се опитват да преобразят партньора си, докато не заприлича поне малко на футболната звезда, пише Daily Mail.

За целта те не пестят средства. Средно британките харчат по 500 лири за нови дрехи, като за външното трансформиране на любимия те губят най-малко шест месеца. И спират да работят над външността му едва тогава, когато се доближи по имидж до любимата им знаменитост.

Голяма част от дамите в тази страна се срамували от външния вид на настоящия си избраник. 36 % от запитаните доверили, че се чувствали неудобно от перспективата да бъдат забелязани публично с половинките си, докато не ги докарат до изряден вид. 34 % не одобрявали стила му на обличане, 22 % – прическата му, а 9 % неговия аромат.

И за да оправят поне част от тези „недостатъци“ 48 % купуват дрехите на мъжа си. Средно това са около 21 дрехи в рамките на година.

Проучването е обхванало 2000 пълнолетни жени и е поръчано от сайт за онлайн пазаруване.

В петицата на най-желаните звезди за подражание се оказват Дейвид Бекъм, Гари Барлоу, Дермът О'Лиъри, Марк Райт и Джъстин Тимбърлейк.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари