Какво разбират мъжете от мода?

И мъжете имат мнение

Защо мъжете мразят някои от най-известните и обичани от жените модни решения? Ние може и да обожаваме чифт разкроени дънки в стил 70-те или едИн от асиметричните, странни тоалети на Гуен Стефани, но мъжете не винаги виждат модата, както ние я. Даже, някои от стиловете, в които ние се кълнем, те намират за смешни и абсурдни.

 

Според проучване, това са 6-те неща, които жените обичат, а мъжете намират за грозни:

 

Ботушите Ugg

Любимите ботуши на знаменитостите са наистина болка за очите (особено когато ги слагат с рокли, което се случва тревожно често). Но в правилната ситуация и носени с дънки, те си струват. Ако повече мъже ги пробваха може би щяха да разберат. Това е обувния еквивалент на вкусна и полезна храна.

 

Огромни слънчеви очила

Мъжете смятат, че те ни правят да изглеждаме като буболечки. Според нас те допринасят бляскавост и драма към визията. И все пак – важно е да намерим форма и размер, които все пак да отиват на нашето лице.

 

Гащеризони

Дори много стилни жени като Блейк Лайвли и Ким Кардашиан не винаги могат да си ги позволят. Мъжете смятат, че в тях изглеждаме като големи бебета или общи работници.

 

Червено червило

Това ни изненада. Оказва се, че някои мъже се дразнят от това, че трудно могат да целунат половинката си, когато е с червено червило. Според нас обаче, няма нищо по-секси от ярко червени устни, когато са на място и с подходящи дрехи.

 

Шалвари

Знаменитости като Джулиан Мур и Джесика Алба се опитаха да направят, така че шалварите да изглеждат поне малко добре и да ги внедрят в света на модата, но мъжете смятат, че жените с такива панталони изглеждат сякаш имат вградени пелени. Това никак не е секси. 

 

Чорапи със сандали

Жени, които имам респект към инди-мода като Алкеса Чунг смело изпробваха тази мода, но според нас в случая проба-грешка, доведе до грешка. Няма нищо по-ужасно от това да развалиш красив сандал с един хавлиен или дори вълнен чорап. Тук мъжете са съвсем прави.

 

Сега, да кажем – това че някои неща не се харесват на мъжете в никакъв случай, не значи, че ние ще спрем да ги носим. Може би просто от време на време не е лошо да се вслушваме в тяхното мнение. Понякога имат интересни аргументи.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay