Факти, Анализи, Коментари
   23 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Мъжете познават по-добре колите си, отколкото собствената си анатомия
7 Декември 2012
От запитаните 1500 души 89% знаят къде се намира радиатора, но само 6% знаят какви са симптомите на най-честите венерически болести

Мъжете познават по-добре как действат и къде се намират възловите части на автомобилите им, отколкото собствената си анатомия, установи британско проучване, предаде БТА.

Представителите на мъжкия пол знаят по-добре какво става под капака на любимите им возило, отколкото как функционират ключови техни органи. От направеното проучване на сайта Лойдсфармаси става видно, че 90 на сто от анкетираните могат безпогрешно да посочат къде точно се намира пръчката за измерване на нивото на маслото в колата им, а 89 на сто - местоположението на радиатора. Но едва 6 на сто от запитаните могли точно да определят на какво се дължи еректилната дисфункция и какви са симптомите на най-честите венерически
болести.

Една трета от запитаните неправилно отговорили, че импотентността се дължи на носенето на тесни дънки, а 10 на сто предположили, че тя се дължи на прекомерна мастурбация на младини. В проучването участвали 1500 британци. Когато били запитани кои от техните анатомични части са отговорни за производството на семенната им течност и къде се намира семепроводящият им орган, свързан с тестисите, само 52 на сто дали правилни отговори.

Досега се знаеше, че за мъжете две неща са приоритетни в техния живот – колите и сексът. Но от направеното проучване проличава, че британците са доста невежи относно анатомията и механиката на тяхната мъжка гордост. Специалистите изтъкват, че когато на британеца му се повреди возилото, той незабавно търси специализирана помощ. Но не така стоят нещата със сексуалното му здраве – поданикът на Нейно Величество е склонен да ги пренебрегва.

Други невежества, открити от изследването – 5 на сто от британците считат, че обезводняването е най-честият симптом на венерическа болест, а 1 на сто от запитаните вярвали, че топлото време и пиперливата храна причиняват смущения в ерекцията.


последни в Знаете ли, че...:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.