Ezine.bg»Статии»Интимно»Изневярата с младо - смъртоносна за мъжа

Изневярата с младо - смъртоносна за мъжа

Изневяра

Когато мъж на средна възраст има връзка с по-млада от него жена, повечето хора определят подобен акт като криза на средната възраст. Не е по-различно и когато изневярата е от страна на жената с по-млад любовник.

Разбира се, повечето мъже, на които това им е случва, в никакъв случай не биха приели подобни квалификации – много често те са убедени, че са влюбени в значително по-младата жена до тях.

Дали е криза или е любов не е наша работа, за да го определяме, пък и най-вероятно при всяка двойка нещата за различни.

Хванати в изневяра

Учените обаче установиха, че когато зрял мъж изневерява с по-млада дама, това може да доведе до фатални за него последици.

Този интересен извод е направен на базата на статистика. Тя сочи, че по-голямата част от мъжете, които умират по време на полов акт, го правят с чужда жена. Според анализ на Американската кардиологична асоциация – 34 смъртни случая от 5559 стават по време на секс или с други думи вероятността да умрете по време на полов акт е нищожните 0.6 %.

Според други резултати мъжете страдат по-често от нещастни случаи по време на полов акт за разлика от жените – между 82 и 93 на сто от случаите пострадалите са от мъжки пол. 75 % от господата пък в този момент са изневерявали на законните си половинки.

В по-голямата част от случаите мъжете, които имали връзки с по-млади от тях партньорки, са пили и яли преди секс обилно или пък са се намирали в неподходяща обстановка.

Семейство

Учените напомнят, че когато мъжът на средна възраст иска да прави секс с по-млада от него жена, трябва да има предвид, че ще положи много повече усилия, за да успее да постигне синхрон с нея.

Това от своя страна сериозно го заплашва, тъй като значително се натоварва сърдечно-съдовата система. Освен това е много вероятно мъжът бързо да се изтощи.

Поради тези причини и въпреки на пръв поглед малкия процент смъртност по време на полов акт, учените съветват да си избираме партньори, които са на нашата възраст. И по-важно преди секс категорично да избягваме преяждането и да избягваме големите количества алкохол.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest