.

Няколко сексуални фетиша, които се харесват на мъжете и жените (+ 18)

Няколко сексуални фетиша, които се харесват на мъжете и жените (+ 18)
Снимка: Dreamstime

Повечето хора си имат фетиши. Какво точно представляват те?

 

По принцип фетишът е неодушевен предмет, който притежава свръхестествени сили. След години обаче в психологията навлиза понятието „сексуален фетишизъм“, който бива класифициран като парафилия – това е сексуална възбуда, фантазии или поведение, постигани чрез и включващи основно неадекватни обекти, ситуации или инвидивиди. Сексуалният фетиш представлява предмет, който е обект на сексуална възбуда.

 

Хората се възбуждат от най-различни неща. Някои от тях са нормални, други не чак толкова. Вижте кои са едни от най-странните сексуални фетиши:

 

 

Балони – странно, но факт! Има хора, които мечтаят да правят секс и около тях да има балони. 62-годишен мъж споделя, че еротичната му фантазия включва хиляди балони, които са навсякъде из спалнята, а той и жена му правят секс сред тях.

 

Плюшени мечета – някои хора се възбуждат от космати, пухкави мечета, без значение колко са големи на размер. Важното е да са достатъчно космати. Може да се плюшени играчки, а може и човек, облечен с такъв костюм. Важен е крайният ефект – плюшен сексапилен мечок!

 

Архитектурни обекти – има мъже и жени, които се възбуждат, когато видят някоя красива ... сграда. Те изпитват удоволствие, когато са близо и се допрат до атракциони в увеселителен парк, национални забележителност, сгради, паметници и т.н.

 

Възрастни бебета – признаваме, това определено е извратено и е на границата на педофилията. Някои хора обожават да се превъплъщават в ролята на бебе, да носят памперси и да използват биберон. Те имат нужда някой да се грижи за тях. Обикновено това са 40-годишни мъже, които имат стабилно семейство и деца, но имат нужда да разчупят ежедневието си и сексуалния си живот. И го правят по доста странен начин!


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...